Nanamica Coolmax Patchwork,

Nanamica Patchwork Shirt Header

Ondertussen zal je kast moeten uitpuilen van de patchwork shirts, dit is artikel 127 over een patchwork shirt. En mocht je kast hier nog niet van uitpuilen, dan vraag ik me werkelijk af waarom je nog bij deze post op OurBubble rond aan het dwalen bent? Stel je hebt nog geen enkel patchwork shirt en toch lees je ook weer deze post, zou je dan in de comments kunnen vertellen waarom je hier je terecht bent gekomen? Laten we het houden op een lezersonderzoek. Wat wellicht niet eens echt gek zou zijn. Dus be my guest, laat maar horen.

En mocht je wel voor de patchwork shirts komen, dan hier bij deze een nieuwe van Nanamica. En ook deze is weer ernstig vet. Door de Japanners bij Nanamica wordt dit shirt de Coolmax genoemd, wellicht komt het door het uber fijn geweven chambray waar het shirt grotendeels uit bestaat. Made in Japan en te koop voor de hoofdprijs bij END.

 

Nanamica-Patchwork-Shirt

Tags from the story
,