New Balance M1500FR ‘Flying the Flag’,

New Balance Flying the Flag Header

Verdomme New Balance wat ga je lekker! Kolere. Zo maar uit het niets dropte ze ineens deze 1500 Mad in England in een heerlijke rood suéde. De 1500 is al tijden een van mijn favoriete New Balance schoentjes. Tel die Made in England erbij op en je hebt al bijna een winnend paar in handen. Maar wanneer ze dan ook nog eens besluiten om geheel volgens trend in een tonal rood te gaan, kolere. Daar gaat je creditcard. Tof dat ze niet de makkelijke weg hebben gekozen en een rode zool eronder geplakt hebben. Verder valt op de schoen bijster weinig aan te merken, zelfs de prijs is nog reasonable te noemen. Nu nog de schoen in je maat vinden, want ook bij END vliegen ze als warme broodjes de deur uit.

New-Balance-Flying-the-Flag

Tags from the story