Nike Internationalist,

Nike Internationalist Off White Suede Header

Dat ik fan ben van de Internationalist bleek al eerder, maar Nike heeft dus stilletjes nog een juweeltje aan de Internationalist lijn toegevoegd en ook hier moest ik wel een stukkie over pennen. En nee ik heb geen aandelen Nike, noch sta ik op hun payroll. Nu weet ik ook niet of ik daar zou moeten willen werken, maar dat is een heel ander verhaal. Nu gaat het over deze briljante su├Ęde off white Nike Internationalist.

Bij deze schoen is werkelijk alles goed. Shape, check. Materiaal, check. Semi tonal colorway, check. En fuck ze hebben bij Mr Porter dus ook nog alle maten van dit schoentje op stock. Ik weet niet wie hier allemaal liggen te slapen, maar dit is met stip een zomer favoriet geworden!

Nike-Internationalist-Off-White-Suede

Tags from the story
,