Nike Lunar Force Premium,

Nike AF Lunar Header

Sorry het was effe stil, Koningsdag en dat soort dingen. Maar wanneer ik altijd effe niet zit op te letten gebeuren de vetste zaken. Zo dropte Nike meerdere bikkelharde kicks en zijn deze allemaal ook gewoon op voorraad bij END. Toch tof dat je je zuur verdiende knaken van maandag op je kleedje op je afgeplakte stukje trottoir, nu binnen een simpele klik weer kan laten verdwijnen. Hoeveel leverde dat nu op, zo’n nacht niet slapen en je plek bewaken? Maar serieus, Insta ging mayhem, dit was IJ-hallen 2.0. Koopzieke lui die eens in het jaar besluiten dat al hun reseller worthy materiaal toch niet zo reseller worthy was en het op een kleedje tegen een grijpstuiver moeten verpatsen. Better luck next time, zeg ik dan.

En begrijp me niet verkeerd, respect hoor dat je die moeite doet om de volgende drop te kunnen coppen, maar wellicht moet je gewoon iets kritischer zijn op je aankopen. Verwacht geen reseller meer te kunnen worden in Nike land. Koop gewoon af en toe en belachelijk harde schoen en rock die met evenveel liefde als al die andere meuk die je op de plank hebt liggen. Neem nu bijvoorbeeld deze All White Air Force 1 . Sowieso een klassieker met die gum zool. Oké een klein nieuwigheidje is die Lunar zool onder deze AF1, maar eerlijk de schoen kan het hebben. Het oogt niet verkeerd, sterker nog het oogt classic als een OG. En daarbij zit die schoen briljant en dus ga je hem met plezier rocken en hoef je volgend jaar niet je overtollige shite op je kleedje te verpatsen en kan je gewoon rustig een drankie doen en dat soort dingen.

Nike-AF1-Lunar

Tags from the story
,