PONY x Mark McNairy,

PONY Mark McNairy

Vet! Heel vet! De baas Mark McNairy blijft gewoon on point met zijn fuck it attitude. De beste man snapt prima dat sneakers dope zijn, maar dat die ze niet onder zijn eigen schoenenlijn moet droppen. Met zijn door Sanders & Sanders geproduceerde lijn laat die al duidelijk een eigen idee over schoeisel zien, maar met zijn collabs met sneakerlabels gaat die wel even door op een ander level.

En nu flikt die dat spelletje dus ook met PONY. Zou het een Air Max zijn zal de wereld te klein zijn voor alle campers bij de sneakershops voor de deur, gek genoeg kan deze PONY Topstar Hi van kalfsleer en pigskin op minder liefde rekenen. Dit zeg ik gezien het feit dat van deze schoen zo goed als alle maten nog beschikbaar zijn. Ik vind ze tof en spotte een gehele matenserie op voorraad online bij Need Supply.

PONY-x-Mark-McNairy-Full

Tags from the story
,