Quoddy Cavalier Whiskey Deck Chukka,

Quoddy Deck Chukka Header

Het is alweer een tijd geleden dat ik over Quoddy geschreven heb. Niet dat ik het merk niet meer vet vind, maar ik zag voor de afgelopen winter weinig vets van het label komen. Ze zijn beter in schoentjes voor de warmere seizoenen. Check bijvoorbeeld deze Deck Chukka. Ongevoerd enzo, duidelijk geen winter materiaal, maar perfect voor de lente.

Het schoentje gaat prima onder je rauwe denim, hoog oprollen die pijpjes. En dan die Horween Cavalier Leather in het Whiskey laten knallen als een malle. Whiskey kleur leder gaat zo fucking goed met diep donkerblauw denim. En die redbrick Vibram zool is dan gewoon een vette bonus. Whiskey met ey overigens, het blijft een Amerikaans label immers. Anyways, Need Supply is natuurlijk je vaste adres voor Quoddy schoenen, check ze daar.

Quoddy-Deck-Chukka

Tags from the story
,