Ralph Lauren Polo Dip Dye,

Ralph Lauren Dip Dye Polo Header

Verdomme Ralph, ieder jaar weer kom je met die klote polo’s en ieder jaar weer neem ik mezelf voor om niet weer een bulk aan polo’s op de kop te tikken. Maar ik ben koopziek en jij weet dat als geen ander. En Kwam je vorig jaar met brede strepen, het jaar ervoor met smalle strepen, daarvoor met blokken en daarvoor met volledig effen, allemaal moest ik ze hebben. En dan denk ik net dat je geen idee meer hebt hoe je de vlakverdeling moet doen en dan kom je met dit soort polo’s op de markt.

Als je nog niet koopziek was, dan wordt je het vanzelf wel van dit juweeltje. Ik ben bang dat deze er eerdaags in honderden verschillende kleurvarianten is en dat ze allemaal stuk voor stuk vet zijn. Maar voor alsnog laat ik het effe bij dit blauw, groen en roze shirt. Dip dye is al weer outdated, maar wanneer Ralph Lauren dit met een polo shirt doet is het gewoon nog vet. Sowieso kan die man aardig wat potten breken, de baas. Ik spotte het shirt overigens gewoon op voorraad bij de Bijenkorf, niets geen fancy outlet prijzen, maar gewoon heerlijk full retail. Voor net geen 120,- euro is die voor jou. En verdomme wat is het een vet shirt!

Ralph-Lauren-Dip-Dye-Polo

Tags from the story
, ,