Sanders Dirty Buck,

Sanders Dirty Buck Header

Eem White Buck is een van de meest Prep schoenen die je kan vinden. Het grote nadeel is echter dat ze steevast van wit nubuck of wit suède gemaakt worden en ik een ontiegelijke smetvrees heb. Serieus, wit nubuck, niet te doen om schoen te houden. De White Buck komt overigens altijd met een Red Brick zool. Laat je niets wijs maken, geen Red Brick zool, geen White Buck, zo simpel is het.

Anyways, daar ik dus niet tegen vlekken op schoenen kan en wit nubuck dan absoluut een no go is, hebben ze ooit eens een variant op de White Buck bedacht, de Dirty Buck. Dit is een zand kleurige suède of nubuck versie van de White Buck. What gave it away. Anyways, in tegenstelling tot wat de naam verder doet vermoeden is deze schoen dus een stuk minder snel smerig dan de White Buck. Daar op zandkleurig suède een beetje vuiligheid minder snel te spotten is dan op die witte versie. Sanders, de schoenmaker van Mark McNairy, heeft weer een heerlijke Dirty Buck in de collectie. Perfect onder een verwassen denim, blauwe chino, of willekeurig chino short.

Lang verhaal kort, White Buck wordt snel vies Dirty Buck niet. En deze Dirty Buck is vet.

Sanders-Dirty-Buck

Tags from the story
, ,