Thom Browne Patchwork Shirt,

Er is iets met patchwork shirts waar ik nog steeds door word aangetrokken. Enerzijds is het vreselijk hippie materiaal, anderzijds is het gewoon dope. Than again, dat was wat de hippies ook veel gebruikten, dus is ook die cirkel weer rond. Dit patchwork shirt komt van Thom Browne en is alleen daardoor al per definitie vet. Ja ik ben fan en nee ik kan het niet betalen. Die banners hier en daar op OurBubble leveren net genoeg op om die server te laten draaien en aan advertorials voor shit waar ik niet achter sta doe ik niet, dus tsja, die bloggers inkomsten stromen niet keihard binnen.

Dit shirt van THom Browne breekt overigens wel met een redelijke grijze en blauwe traditie van de beste man. Maar daardoor is die juist wel prima. Pastel kleurtjes in de mix, altijd prima in de lente. Het shirt spotte ik voor een slordige 400,- euro op voorraad bij Mr Porter, waar ik tevens een vet patchwork shirt van Beams Plus vond, voor nog niet eens de helft van dit geld. Je begrijpt waar mijn centen naar toe gaan nietwaar?

Thom-Browne-Patch-Work