Vince Melrose Colorblock Shirt,

Vince Melrose Detail

Colorblocking blijft nog wel een dingetje. Ook dit seizoen zijn er nog tal van labels die met wat toffe colorblock items op de markt komen. En vandaag neem ik effe de moeite om twee unusual suspects te bespreken. Allereerst dit shirt van Vince. Sowieso is dit wellicht de eerste keer dat ik over dit label wat schrijf, dat neemt echter niet weg dat het label al sinds 2002 stevig aan de weg timmert. Het label is begonnen als knitwear merk voor dames. Maar dat ze een hele menswear tak gingen opbouwen kon niet echt uitblijven. Basics zijn immers binnen menswear nog steeds leading.

Dit shirt van Vince is vet. Colorblock linnen shirts in indigo en kobalt blauw zijn gewoon tof. Iets minder tof is de prijs, maar daar geef ik die vreselijk ongunstige dollarkoers de schuld van. Blijft wel een feit dat ook in dollars het shirt redelijk heftig geprijsd is, zeker gezien het Made in China label. Maar toch, het shirt is best vet en dankzij de kleurencombo nog lang draagbaar. Ik spotte dit Melrose Shirt van Vince op stock bij East Dane overigens, alwaar ik ook de foto’s jatte.

Vince-Melrose

0 replies on “Vince Melrose Colorblock Shirt,”