Wood Wood Knitted Crewneck,

Wood Wood Crewneck

Ik heb haast een vergelijkbare crewneck van Ceizer, maar toch is deze van WoodWood ook wel de moeite van het bestellen waard. Sowieso kan je nooit te veel grijze gebreide crewneck sweaters in de kast hebben hangen. En inderdaad of de letters op de borst er ingebreid of opgedrukt zijn, maakt al een heel verschil. In dit geval bij deze Wood Wood crewneck zijn de letters erop genaaid. De trui zelf is een mix van viscose, polyamide en wol. Best kut, want ik heb liever gewoon 100% wol, maar shit, soms heb je het gewoon niet voor het kiezen. Wanneer je dan een trui vet vindt, moet je maar genoegen nemen met de materialen waarvan deze gemaakt is.

De sweater an sich is best veelzijdig, rock hem over een button down shirt op een chino en je bent Ivy Leaguer dan menig foto¬†geschoten door Shosuke Ishizu (Google maar…), maar rock hem over een long tee op je denim met die pin roll en je moeilijke Nikes en bam, straat als een baas. Ik zeg het je, voor iedere schizofreen is dit een ideale trui. Ik spotte hem overigens bij East Dane.

Wood-Wood-Crewneck-Full

 

Tags from the story
, ,