WTAPS Union 03 Shirt,

WTAPS Union Shirt Header

Ik schrijf meerdere items achter elkaar wanneer ik aan het pennen ben voor OurBubble. En voordat ik een aantal artikelen ga pennen, check ik eerst alle webshops, emails en blogs voor ik denk de tering hier moet ik nu over schrijven. Anyways, toen ik die Quoddy’s van vanmorgen spotte, zag ik niet lang erna dit shirt van WTAPS. En gek genoeg had ik direct besloten dat deze twee items in ieder geval op dezelfde dag geplaatst moesten worden. Dit is iets wat normaal erg random gaat, maar dit shirt en die schoenen van vanmorgen die gaan gewoon lekker bij elkaar. Khaki chino ertussen en bam fucking goeie outfit gek!

Sowieso kan je weinig fout gaan met de aanschaf van dit shirt van WTAPS. Ten eerste het is WTAPS, ten tweede het is een denim shirt. Die Parelmoer knoopjes en Japanse afwerking zijn enkel nog bonuspunten. De prijs, tsja, vakantiegeld wordt eerdaags weer gestort toch? Nou dan, nu naar END en scoren die handel.

 

WTAPS-Union-Shirt

Tags from the story