A.N.T Origins Injection Collectie SS2015,

A N T Injection Header

Jawel, AN.T. Origins flikt het gewoon weer. Wanneer je denkt dat die lui naast hun normale toffe collectie geen inspiratie meer over kunnen hebben voor een tussentijdse drop, gooien ze ineens zomaar weer een hele toffe injection collectie de markt op. De ‘normale’ SS2015 collectie ging al lekker met toffe graphics en prints, maar kolere deze tussentijdse drop is helemaal tof.

Visioenen van glamrock tennissers op Tech Challanges en de Veronica Strandrace schieten door mijn hoofd bij het zien van deze collectie. Niet gek, naar het schijnt bestond het moodboard van deze collectie vooral uit sport foto’s van de jaren negentig. En iets zegt mij dat er momenteel niet een mooier archief is om in te graven voor een fashionable streetlabel. De collectie varieert van shorts naar tees en van polo’s tot een denim baseball jersey. Tel daar de bucket hat en five panel caps bij op een je hebt een top collectie. Gooi Jeremy McGrath en Andre Agassi in de blender en deze collectie zou het resultaat zijn. Ernstig tof. Check de collectie bij A.N.T. online of bij de shop die nu nog Go Britain heet. De afbeeldingen van de collectie zijn overigens weer geschoten door de mensen achter het toffe THRLD.com.