A.N.T. Origins Jogger Canqun Chino,

ANT Origins Jogger Canqun

De joggers movement gaat nog steeds erg lekker en met de op handen zijnde zomer voorzie ik enkel nog meer verkopen van deze units. A.N.T. Origins heeft ook al enige tijd vette Joggers in de collectie. Nieuw dit seizoen is echter deze Canqun Jogger Chino. De broek is echt belachelijk goed. De stof is top en de fit, nee serieus, de fit is zo goed on point.

Geen extreem korte pijpen, geen baggy hobbezak, nee gewoon een goede fit. Ook slim zijn de aflsuitbare zakken van deze Jogger. Gewoon oldskool met een ritssluiting. Hoe vaak gebeurt het niet dat je bij een strandtent aan het hangen bent, onderuitgezakt in je stoel in je chino en je staat op en al je muntgeld, je iPhone en sleutels tiefen zo op de grond? Of die dronken taxi rit, waarbij je pas na het zoeken naar je sleutels erachter komt dat de taxi verdwenen is met je phone en je sleutels? Deze Joggers van A.N.T scoor je in hun eigen A.N.T Origins – webshop en uiteraard ook bij Go Britain. Het allervetste is nog wel dat ze niet eens de hoofdprijs kosten, fucking ideaal.

ANT Origins Jogger Canqun

Tags from the story
,