ASICS Del Lyte III ‘Summer Whites’,

ASICS Gel Lyte III Summer Whites Header

Iedereen gaat nog lekker los op de Triple Whites van ieder willekeurig merk, maar ASICS gooit het even over een andere boeg. Zij komen met Summer Whites. En fuck yeah, de zomer straalt er vanaf. Dit is een belachelijk hard schoentje. Shape is prima in orde, en de kleurencombo is keihard. Je kan zien dat Fieg de design afdeling bij ASICS redelijk wakker geschud heeft, als hij deze schoen als Summer Dolphins in de schappen van de Kith stores had gegooid dan was deze schoen binnen no time op eBay over de kop gegaan. Thank god dat die dat niet heeft gedaan, want nu is deze absolute must have zomer sneaker gewoon voor retail verkrijgbaar bij je favoriete shops. Ik spotte hem op voorraad bij END, maar de vraag is wel, voor hoe lang natuurlijk. Dat Triple White ding is vanzelf played out en dan willen mensen weer wat anders. Zoals bijvoorbeeld ‘Gel Lyte III Summer Whites’. De Gel Saga en de GT II uit deze pack mogen er ook zijn overigens!

ASICS Summer Whites Pack