Baracuta G9 Jacket,

Baracuta G Jacket

Deze jas behoeft geen introductie meer. De Baracuta G9 is een wel bekende klassieker. Dit ding is hier al meerdere malen voorbij gekomen en zelfs in deze kleur. Hoezo dan weer aandacht voor dit ding? Shit het is gewoon nieuws wanneer die er weer in een OG kleur verkrijgbaar is. Hoewel ik niet denk dat de beste marketingmensen bij Baracuta denken aan OG colorways, maar toch. Gok dat het een sneaker dingetje.

Wat ik wel denk is dat deze jas prima gaat bij die bril van vanmorgen. Beetje Ivyaans, beetje prep. En uiteraard was Steve McQueen fan van Persol en van de Baracuta G9 jas. En ik geloof dat nog steeds geldt dat Steve een goeie smaak had, dus reden genoeg om nog maar eens over die jas te pennen. Te meer omdat dit ding eindelijk weer te krijgen is in deze kleur en wel bij Stuarts London.
Baracuta G9 Jacket

0 replies on “Baracuta G9 Jacket,”