Carhartt Adams Jacket,

Carhartt Bomber Adams Jacket Header

Het is duidelijk dat ook dit jaar je nog niet kan ontkomen aan de bomber. Het jassie is gewoon praktisch en ziet er gewoon erg tof uit. Ook de ┬ámarketinglui van Carhartt snappen dit en hebben gevraagd om een kek bomber jassie in de collectie op te nemen. En uiteraard is deze op zijn Carhartt’s, prima en clean.

Deze Adams Jacket komt in meerdere kleuren, maar natuurlijk kies ik weer voor de meest voor de hand liggende kleur. Navy blauw is simpelweg perfect voor een jas, bijna geen outfit waarmee je deze niet kan combineren. De bomber van Carhartt is een vrij luchtige overigens, dus no worries voor overheating in de lente. Ook tof is dat deze jas net over de 150 euro is en je daarmee direct een Carhartt BBQ op de kop tikt wanneer je deze jas bij FreshCotton besteld. En geheel tegen alle OurBubble principes in, is dit niet eens een gesponsorde post.

Carhartt-Bomber-Adams-Jacket

Tags from the story
,