Club Monaco Shawl-Collar Cardigan,

Club Monaco Cardigan Detail Header

De Shawl-Collar Cardigan is een van de meest veelzijdige items voor je garderobe. Dress up, dress down, alles kan gewoon. Op een chino met een goed hemd eronder en nette longwing brogues is een prima optie. Maar ook over een goede witte tee en op je rauwe denim met je Stan Smiths eronder, kan je prima wegkomen met een Shawl-Collar Cardigan.

Deze versie van de sjaalkraagcardigan komt van Club Monaco en is gemaakt van een katoen en linnen blend. Door het materiaal is dit dus direct de ideale cardigan voor de warme lente dagen en de frissere zomeravonden. Voor de winter ga je natuurlijk gewoon weer voor een wollen variant. Ik spotte deze cardigan overigens op stock bij Mr Porter.

Club Monaco Shawl Collar Cardigan

Tags from the story