Filling Pieces x Mr Porter,

Filling Pieces Low Top Fuse Mr Porter

Deze week begon al met Filling Pieces vs imitatie rommel, maar nu hebben we ook echt tof nieuws dat gebracht kan worden. Wellicht al gespot op een van de vele andere blogs, want Filling Pieces is de hype, op een positieve manier. Erg tof overigens dat ze wel continu bezig blijven met vernieuwing. De Low Tops waren dit jaar al wat meer rugged gemaakt met die collar strap, maar in het kader van zomers lichtgewicht, droppen ze nu ook de Low Top Fuse.

En deze drop is redelijk spectaculair, want ze lanceren als eerste exclusief met Mr Porter. Dat is in fashion land best wel een dingetje. Overigens had deze drop ook prima thuis geweest bij Supreme, maar dat is simpel mijn gedachte flow. Blij dat ze overigens voor Mr Porter gekozen hebben, de kans dat je daar deze release kan scoren is nog net effe wat hoger dan F5-en op Supreme. De Filling Pieces Low Top Fuse dropt in vier kleuren en alle vier zijn ze vet. Uiteraard zijn ook deze Filling Pieces weer gemaakt van premium uppers, zoals je mag verwachten. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de grijze en de blauwe variant, maar alle vier zijn ze dope. Anyways, zet 2 juni in je agenda en haal die Filling Pieces dan bij Mr Porter.