FreshCotton Lookbook SS2015,

FreshCottonLookbookSS

Goedemorgen zeg, heb ik hier effe een partij liggen snurken of wat. Het is alweer een maand lente en ik besefte dit weekend pas dat FreshCotton dat natuurlijk zijn Lookbook voor Spring/Summer alweer gedropt moet hebben. Dus bladerend door de verschillende stijlblogs werd mijn vermoeden bevestigd. Mailtje hier en daar en bam in de WeTransfer de high res afbeeldingen van het lookbook. En toen lag WeTransfer sinds zondag plat. Nalden, serieus, je weet zelf hoe bloggers moeten hosselen voor goeie plaatjes.

Maar vanmorgen het verlossende woord, WeTransfer is Back in Business. En dus heb ik nu de beelden van het lookbook van FreshCotton. En de tering, frisser katoen dan dit kan je niet krijgen. De gekozen outfits zijn een geniale mix van alles wat in hun assortiment is opgenomen. Van Streetwear naar Prep, van Ivy naar Kids’era. De labels? Pff, klik eens op het “Merken”-tabje op de site. Gooi die allen in de blender en deze foto’s zijn het resultaat. En ja dat is een positief ding.

 

Tags from the story