G.H. Bass and Co. Weejun Larson Penny Loafer,

G.H. Bass Weejun Penny Loafer

Niet al te gek lang geleden schreef ik over die OG Penny Loafer van G.H. Bass, tof schoentje en alles. En na het schrijven over die witte denim deze ochtend, had ik een link in mijn hoofd naar OiPolloi. Dus tsja, dan surf ik gelijk even naar die Engelse shop. En nieuw op stock bij OiPolloi vond ik deze suède Penny Loafer van G.H. Bass. En verdomme wat matched deze schoen belachelijk lekker met die witte denim!

Nee heus, rol die pijpen van de RRL hoog op, sokloos in deze bazen Penny Loafer, blauwe oxford cloth button down erop, gevlochten Anderson riem om en de Persol op de neus. Ik zag in 1 klap die hele outfit voor me. Wat een ongelooflijk tof schoentje van G.H. Bass en tof om ze ineens overal op voorraad te zien liggen. Naast de witte denim is deze schoen wat mij betreft een absolute must have voor deze zomer.

G.H. Bass Weejun Penny Loafer

Tags from the story
, ,