Glanshirt Slim Fit Shirt,

Glanshirt Flower Polka Header

Bij Mr Porter zien ze ook maar één ding ook hè. Dit shirt wordt onterecht een Incotex shirt genoemd. Niets is minder waar. Het label van het shirt is Glanshirt. Dat dit ook een Slowear merk is, evenals Incotex, wil niet zeggen dat dit ook in de Incotex collectie zit. Incotex doet de broeken, Glanshirt doet de shirts en dan heb je nog Zanone voor het breiwerk.

Neemt niet weg dat dit shirt, van Glanshirt dus, belachelijk hard is. Indigo katoen met pastelkleur bloemetjes polka dot motief erin geborduurd. Dit shirt gaat net zo goed bij je verwassen denim als bij je khaki chino en je flannel grijze pak. Een juweeltje is het.De slim fit is wel slim fitterig maar niet een ulra strak design. Prima casual te rocken dus. Al met al een prachtig item wat uiteraard voor de hoofdprijs gaat. Maar dat was te verwachten daar het bij Mr Porter in de collectie zit.

Glanshirt Incotex Polka Dot Flower

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Glanshirt Slim Fit Shirt,”