Good Genes The Journey,

Good Genes Campaign

Good Genes, onterecht is dit label nog onderbelicht geweest op OurBubble. Dunno, don’t ask. Ik heb hier werkelijk geen goede reden voor. Maar met de zomer in aantocht droppen zij alvast effe wat plaatjes van de nieuwe herfst/winter campagne. De collectie is ge├»nspireerd door de roadmovie two Lane Blacktop. En ongetwijfeld komt het hele concept goed door in de kleding, maar ik heb de film niet gezien.

De kleding heb ik wel gezien en die is vet. Good Genes komt met een His en Her versie van haast alle items. En het voornaamste verschil zit hem in de pasvorm. Nu zou ik alle items uit de collectie het web op kunnen trappen, maar ik denk dat de onderstaande foto’s wel genoeg zeggen. De items zijn niet goedkoop, wel fucking vet. Bedacht in New York, ontworpen in Nederland en gemaakt in Itali├ź soms zelfs van Japans doek. En uiteraard gewoon in Amsterdam te koop.

Tags from the story