Grenson Fred Brogue Boot,

Grenson Fred Boot Tan

Grenson, ik zal meteen bekennen, ik ben fan van dit merk. Er is serieus weinig van hun wat ik niet vet vind, of wat ik niet zou kunnen recht praten. De schoenen zitten gewoon perfect, zijn solide in elkaar gezet, ogen tijdloos en zijn nog redelijk betaalbaar. Een van de vetste schoenen van hun is de Fred boot. Een schoen welke ik gek genoeg nog niet eens in de kast heb staan, maar ik gok dat deze ergens midden in de zomer nog wel gescoord gaan worden.

De Fred is een Brogue Boot. De schoen is in meerdere versies te verkrijgen van de meest uiteenlopende kleuren op de meest uiteenlopende soorten zolen. Deze versie die hier afgebeeld wordt is wat mij betreft de absolute must have klassieker. Tan leder, op een triple stacked lederen zool. Uiteraard is die Goodyear Welted en komt die in aanmerking voor het Grenson Refurbish programma, wat er feitelijk voor zorgt dat je met de aankoop van dit paartje schoenen een boot voor het leven hebt. Zo klassiek dat die nooit out of fashion kan gaan. Prima te dragen met een rauwe denim, chino of flannel. Deze basic versie van de Fred is momenteel weer op voorraad bij END.

Grenson Fred Boot Tan

Tags from the story
, , ,