Grenson Scott Tassel Loafer,

Grenson Scott Header

Game over, zocht je nog dress shoes voor de zomer, vraagt je werk voor het dragen van schoenen anders dan sneakers? Zoek dan niet verder. Dit zijn de ultieme zomerse dress shoes. Deze Grenson Scott is verkrijgbaar in meerdere varianten, maar deze full grain lederen bruine versie is wel makkelijk te combineren met de meeste outfits. Dress down met een totaal verwassen denim, zoals bijvoorbeeld die Han KjĂžbenhavn van een tijd terug. Of dress up onder een linnen pak wanneer het echt warm is, of gewoon een willekeurig grijs of blauw pak uit je rek.

Afhankelijk van de verdere dress code rock je de schoen met of zonder sokken. Hoog zomer prefereer ik toch sokloos. De schoen is helemaal leder, dus no worries over stank en zo. Wanneer je thuiskomt gewoon meteen de cederhouten schoenspanners erin en klaar ben je. En ga alsjeblieft niet klungelen met plastieke schoenspanners of nog erger, veerspanners, dan kan je net zo goed geen spanners in de schoenen doen. Gewoon effe bij Quality Shop wat fatsoenlijke cederhouten blokspanner scoren, weinig moeite veel plezier.

Grenson Scott Tassel Loafer

Tags from the story
, ,