K-SWISS x ATMOS Si-18 Sakura Blossom,

KSWISS ATMOS Si Sakura Header

Holy shit, K-SWISS gaat me een partij lekker. Als je een beetje de Insta van ondergetekende check, niet te vaak zo creatief met foto’s ben ik toch niet, dan had je door dat het recent toch meer en meer K-SWISS is wat de klok slaat. De reden? Shit is aan bij K-SWISS. Ze hebben door hoe ze het spel moeten spelen. Komen met klassiekers met een goed verhaal. Het enige dat nog ontbrak was een kneiterharde collab met een extreem vette shop.

Nou scratch that off the list. Bam, daar is ineens die ATMOS collab. De schoen welke ze hiervoor gekozen hebben is de Si-18, welke reeds eerder bejubeld werd. Deze collab is de eerste in een serie van vier. Na ATMOS komen ook nog hanon, Sneakernstuff en Packer Shoes aan de beurt. Of ze allemaal net zo keihard worden? Pff, roze vilt als upper. De inspiratie hiervoor komt van de Japanse kersenbomen, Prunus Jamasakura, welke de tennisvelden van Japan omringde. Vandaar de tennisballen stof in de kleur van de bomen. Fucking simpel eigenlijk, maar je moet er maar opkomen en het uitwerken zoals bij deze schoen. Heel tof. Waar te koop? Ik gok in ieder geval bij ATMOS zelf en anders moet je eBay effe uitpluizen.

KSWISS ATMOS Si-18 Sakura

Tags from the story
,