Knowledge Cotton Car Coat,

Knowledge Cotton Car Coat Header

Hell yes! Stijlvol als een malle, geen idee waar Knowledge Cotton deze ineens vandaan toverde, maar ik hoop dat er nog meer van deze tricks in die hoge hoed verstopt zitten. Klassiek als een malle. Oké vroeger, heel vroeger waren Car Coats van sheepskin, maar iets zegt me dat dat niet echt een Knowledge Cotton ding is om te doen. En gelijk hebben ze. Deze katoenen versie van de car coat is raak, goed raak.

Tof overigens dat Afura gewoon niet voor die obvious items blijft gaan, maar gewoon keer op keer de juiste basic items uit de collecties trekt. Als ik bij Afura zou werken zou ik stijlvol als een malle maand op maand een lege paycheck ontvangen. Personeelsaankopen meteen wegstrepen tegen te ontvangen loon. Zij zijn aan, en zo is het heus. Afura is zeg maar de online Baretta Uptown en ze mogen samen uitvechten voor wie dit een compliment is.

Knowledge Cotton Car Coat

 

Tags from the story
,