MKI MA-1 Bomber,

MKI MA Bomber Header

MKI van Miyuki-Zoku behoeft geen verdere introductie meer hier bij OurBubble. Hier is immers vaker over geschreven. Wat zo tof is aan dit label is dat ze, ondanks een belachelijke hype redelijk gunstig geprijsd blijven. Schijnbaar kunnen ze de productieaantallen ook met gemak aan, want de grootte van de drop bij END valt niets tegen.

Mocht je nog op zoek zijn naar goeie basics, dan adviseer ik zeker effe een kijkje te nemen in de MKI shop bij END. En mocht je op zoek zijn naar een toffe olijfgroene MA-1 Bomber, dan heb je die zojuist gevonden. Ik denk dat het moeilijk wordt om een nog veel vettere bomber te vinden voor veel minder geld. De afwerking is 100% dik in orde, de fits zijn on point. Erg tof spul, dat MKI.

MKI-MA-1-Bomber

 

Tags from the story