Naked & Famous Super Skinny Selvage Denim,

Naked Famous Superskinny Deep Indigo

Oké het moet gezegd worden, beter dan die collab met Ceizer en Baretta zullen we geen Naked & Famous denims meer gaan zien, maar deze Deep Indigo Superskinny is wel vet! En laat je niet direct door de naam afschrikken, het blijft een label van aan de andere kant van de oceaan, dus superskinny moet je met een korrel zout nemen. Dit is zeg maar de tapered versie van de broek welke ze gebruikt hebben voor de collab met Baretta enzo, de Skinny Guy.

De lap stof welke gebruikt is voor deze denim komt weer eens uit Japan, verrassend? Niet echt. Wel verrassend is de mix katoen en elastaan welke gebruikt is in deze lap denim. Dat kleine tikkie stretch zorgt voor het joggingbroek gevoel. Waar een rauwe denim normaal in de eerste week als een beetje stijf en schurend ervaren kan worden, zit deze dankzij het elastaan meteen als je zondagse bankhang broek. Die diepe indigo kleur gaat gegarandeerd belachelijk mooie fades geven na een jaar dragen. Sowieso komen Naked & Famous denims met fade garantie. Anyways, ik spotte deze Supperskinny bij Stuarts London.

Naked Famous Superskinny Deep Indigo

Tags from the story
,