Nike Air Trainer 1 “Jerry Rice”,

Nike Air Trainer  Jerry Rice Header

Gisteren waren we effe los aan het gaan op alles wat niet goed is in de schoenenhandel. Laten we vandaag maar weer effe alles van de positieve kant bekijken. Zoals daar bijvoorbeeld het gegeven is dat deze Jerry Ricve nog niet door alle resellers is opgekocht. Ze zullen het wel te druk hebben gehad bij het Sneakerness event ofzo. Anyways, nu iedereen ligt te slapen is het tijd om in te slaan.

Op het moment van schrijven is de volledige maatserie van deze top schoen nog op voorraad bij onze vrienden van END. Onbegrijpelijk, want dit is toch een ernstig vet schoentje. Wit rood en goud in de mix is tof. En in plaats van het gebruikelijk Nike logo op de achterkant is daar ineens een troffel te vinden. De inlegzool van de schoen kent de afdruk van bakstenen. Toffe verwijzing naar de roots van Jerry Rice. Volgens de overlevering heeft deze wide receiver leren vangen door met zijn vader, de metselaar, mee te gaan naar een klus en daar bakstenen op te vangen. Tof verhaal, minstens zo’n toffe schoen, deze Nike Air Trainer Mid ‘Jerry Rice‘.

Nike-Air-Trainer-1-Jerry-Rice

Tags from the story
,