Nike Cortez Wolf Grey,

Nike Cortez Nylon Header

Yes! Weer een toffe Nike Cortez drop. Nu ben ik op zich niet superfan van die nylon Cortez units, maar deze Wolf Grey versie mag er zeker wel zijn. Erg tof met die suède neus en hiel. Dikke witte swoosh op de zijkant en knallen maar. Die Cortez blijft gewoon een absolute klassieker. Geen schoentje is al zo lang geliefd bij sneakerheads.

Nu nog maar rustig wachten op een zwart suède versie met een dikke witte swoosh. Ik zeg het je, naast de OG kleurtjes is dat nog wel de absolute holy grail van Cortez schoentjes. Ik kan met nog herinneren dat Zuid77 deze ergens voor een steal uit de sale rekken trok. Jaloersmakend, ware het niet dat ik zelden tot nooit jaloers te krijgen ben. Die lange kennende zijn ook die units tijdens zijn ultieme ik stop met die zooi moment ook verdwenen, maar dat geheel terzijde. Tot ik die zwart  suède units vind, zijn deze grijze suède/ nylon rakkers ook best prima te rocken.

Nike-Cortez-Nylon

Tags from the story
, ,