Nike Shima Shima dingen,

Nike Air Tech Challange Pinstripe Pack Header

De vraag vliegt door mijn kopf, ga ik Shima Shima uitleggen of niet. Uitleggen zou betekenen dat ik het idee heb dat je als lezer geen idee hebt wat je aan het lezen bent. Niet uitleggen zou betekenen dat ik verwacht dat iedereen even obsessief met sneakers is als ik. Kut. Dus. En nu?

Shima Shima, kanonnen ik kan me nog herinneren dat ik de eerste Shima Shima Trainers kocht, 25euro in het sale rek van de Footlocker. Later spijt dat ik niet ook de tweede Shima Shima Pack in het sale rek heb mee gepakt. Waar ik overigens nog meer van baal is dat dat sale rek ├╝berhaupt niet meer zo goed gevuld is als vroeger. We zeggen dat de winkeliers crisis hebben, maar ik zie dit niet overal in de sale rekken terug. Dat geheel terzijde.

De schoen van vandaag heeft in de verte wat weg van de Shima Shima. Streepjes op de schoen, de kleuren combo, dat soort dingen. Klein verschil hier zitten de streepjes aan de buitenkant in plaats van op de voering. Echter mag dat de pret niet drukken. De schoen hier komt uit de Pinstripe Pack, het heeft iets met tennis enzo te maken. Althans, de schoenen in de pack zijn allemaal tennis schoenen, dus. Gek genoeg is het lopende tennis toernooi op gravel en zie ik niet in wat dat met de colorway te maken heeft. Was het nu de US Open die gaande was had ik wellicht nog een beetje de link kunnen leggen.

Anyways, dit is dus de Air Tech Challenge II uit de pack. En gek genoeg ligt die nog in haast alle maten op voorraad bij FreshCotton. Waar je overigens ook de Tennis Classic uit deze pack kan scoren. Ook een tof schoentje overigens.

Nike Air Tech Challange Pinstrip Pack

Tags from the story
, ,