Nike Solarsoft Costa,

Nike Solarsoft Costa

Met alle hype rondom de Sock Dart van Nike is deze Solarsoft release weer eens in de schaduw komen te staan. Volkomen onterecht naar mijn bescheiden mening. Deze Solarsoft Costa is een geupdate versie van de normale Solarsoft. Het bovenwerk van de schoen kent een nieuwe constructie welke nog het meest lijkt op die van de Flyknit.

Het positieve aan het feit dat deze in de schaduw van de Sock Dart staat is dat de schoen nog eenvoudig in iedere gewenste maat te vinden is. De schoen is een topper voor de zomer. De spierwitte zool en heeltab mixen top met het zwart witte bovenwerk. Al met al is deze Nike Solarsoft Costa een must have, laat je niet afleiden door al het Sock Dart geweld.

Nike Solarsoft Costa

Tags from the story
,
0 replies on “Nike Solarsoft Costa,”