Our Legacy Chambray 1940’s Shirt,

OurLegacy'sChambvrayShirt

Het is de eerste echte zomer dag. Dit is geen dag om nog normale denim shirts te rocken. Dit is de dag dat je weer overgaat op luchtige Chambray shirts. En laat Our Legacy nu echt weer een tof Chambray shirt in de collectie hebben opgenomen. Dit shirt is gemaakt van een lap chambray uit Japan. En wat je van ver haalt is lekker. De stof is een mix van hennep en katoen, luchtig als een malle dus.

Our Legacy heeft die lap in Portugal tot een heel tof shirt laten naaien. Niet echt slim fit, maar te strak tijdens warm weer is sowieso niet lekker, dus de fit van dit shirt is prima. De button down kraag is zoals die hoort en de knopen op het front worden aangevuld met een verstopte knoop onderaan het shirt. En dat alles kan je krijgen voor dik onder de 150,- euro, de psychologische grens voor een vet shirt. Ik spotte het shirt van Our Legacy overigens op stock bij East Dane.

Our Legacy 1940's Chambvray Shirt

Tags from the story
,
0 replies on “Our Legacy Chambray 1940’s Shirt,”