Ralph Lauren Bellport Jacket,

Ralph Lauren Flower Jacket Detail

Godskolere wat een toffe jas dropt Ralph Lauren daar ineens. Het is een lichtgewicht hikers zomer jacket mer een bijzonder prima fit. De jas zelf is belachelijk eenvoudig. Weinig poespas, her en der een drawstring, prima dun elastiek bij de manchetten en een capuchon.

Het enige wat echt opvalt aan deze jas is de lap stof waarvan die gemaakt is. De tering. Haha. Ik vind de print briljant. In your face als een malle, maar als je van deze jas geen zomers gevoel krijgt dan weet ik het ook echt niet meer. De print is, tsja, aanwezig. En oh zo vet. Prima te rocken bij welke outfit dan ook. Er is vast altijd wel een kleur te vinden die matched. Goed op een verwassen denim met spierwitte sneakers. Maar ook echt prima om je preppy outfit chino, oxford cloth button down en bootschoen wat mee op te fleuren. Werkelijk waar een top item, deze Bellport van Ralph Lauren.

Ralph-Lauren-Flower-Jacket