Ralph Lauren Slim Fit Slub Linnen Shirt,

Ralph Lauren Slim Fit Slub Linen Shirt Detail

Jawel joh Ralph, alsof ik nog niet genoeg knaken heb uitgegeven na dat Dip Dye shirt incident van je. Kolere, ik moet ook nog eten deze maand weet je. Oh wacht, de prijs van dit shirt is niet zo heel heftig en ver onder mijn max voor een shirt. Damn Ralph, lekker bezig ouwe gek. Een Slub Linnen shirt is precies wat mijn garderobe nog nodig had voor de zomer. Stylish als een malle en toch comfortabel en luchtig. Damn Ralph Lauren is weer helemaal op dreef.

Dit shirt is serieus top. Casual te dragen maar ook redelijk semi zakelijk kan je er nog mee weg komen. Rock het op een chino een rauwe denim, heerlijke contradictie met het de luchtigheid van het shirt, of rock het shirt gewoon op een short. Mouwen opstropen of oprollen, net wat je wilt. De kleur is blauw en blauwe shirts kan je nooit genoeg van hebben. Serieus, de enige kleur voor een shirt waarvan je er mogelijk meer in je kast mag hebben hangen is wit. Anyways, dit uiterst prima zomer shirt van Ralph Lauren spotte ik bij Mr Porter.

Ralph-Lauren-Slim-Fit-Slub-Linen-Shirt

Tags from the story
,