RRL Jackrabbit Workshirt,

RRL Jackrabbit Workshirt

Ik hou er van om door de krochten van het internet te speuren naar weer een toffe webshop. Zo kwam ik na lang dwalen uit bij Stag Provisions, tot vorige week had ik hier nog nooit van gehoord, maar koelere wat hebben ze een heerlijke collectie. Die RRL White Denim van afgelopen week kwam trouwens ook bij die toko vandaan. En laten ze nou nog meer moois van RRL op voorraad hebben liggen daar. Kolere.

Dit Jackrabbit shirt is van een katoen doek gemaakt dat met een heerlijk motief is uitgerust. En verrassend genoeg is het shirt weer eens in een heerlijke indigo tint. Alsof ik heel vaak over een andere kleur schrijf, maar dat geheel terzijde. De fit van RRL is over het algemeen redelijk ruim en lomp, dus size down als je die maat niet voor je armlengte nodig hebt. Leuk detail, de makers van de borstzakken waren het niet eens over het ultieme formaat van de zakken en dus is deze uitgevoerd met twee verschillende maten. True story, heus waar.

RRL Jackrabbit Workshirt

Tags from the story
, ,