Saturdays Surf Polo,

Saturdays Surf Polo Detail

Bij Saturdays Surf beginnen ze ook te begrijpen dat je niet altijd op een crewneck met een print of een tee met een print zit te wachten. En dus komen ze met een prima polo op de proppen. Voorzien van minimale branding, maar onmiskenbaar Saturdays Surf. Prima te rocken op die trashed denim met tassel loafer combinatie van deze morgen. Maar uiteraard ook goed op iedere willekeurige andere denim met welk paar schoenen dan ook eronder. Een grijze polo is mogelijk nog veelzijdiger dan een blauwe oxford cloth button down.

Uiteraard is deze polo aardig aan de prijs, het is immers Saturdays Surf en dat is per definitie niet goedkoop. En nee hiervoor krijg je geen betere kwaliteit, geen fancy stoffen of knopen, nee niets van dat alles. Maar hey, hip is het wel en hipheid heeft zijn prijs.

Saturdays Surf Polo

Tags from the story
,