The Hill Side Fine Chino Twill Tailored Jacket,

The Hill Side Jacket

The Hill Side hoeft geen verdere introductie meer toch? En de shop waar ik deze jas van hun vond, Hickoree’s, is minstens zo bekend mag ik hopen. Gek genoeg kijk ik te weinig bij deze shop online. Ik weet het niet, die site is gewoon minder browsebaar dan al die andere shops waar ik met regelmaat over pen. Het heeft niets met knaken te maken, laten we dat voorop stellen.

Anyways, bij Hickoree’s vond ik dus dit jasje van The Hill Side. En damn, ik ben er weg van. Patchwork, maar niet overdreven patchwork. Gewoon drie verschillende lappies stof aan elkaar genaaid alsof het zo hoort. Dit is hoe Mark McNairy het ook vaak doet en hij is een baas, dus dan moet het wel goed zijn. Het jasje is uitgevoerd met werkende manchetknopen, drie patchpockts en een halstab die afneembaar is. Volledig ongevoerd overigens, dus ideaal voor de lente en zomer. Prima met een witte oxford cloth button down eronder, maar welk jasje is dat niet?

The Hill Side Jacket

 

Tags from the story