Woolrich Woolen Mills Anorak,

Ernstig heel ernstig. Ik word wel vaker van de ene vibe naar de ander getrapt, maar deze anorak doet dit iedere 5 seconden opnieuw. Enerzijds vind ik deze uber vet, anderzijds vind ik het een spuuglelijk ding. Beetje zonde om 220 euro kapot te slaan op iets wat ik iedere 5 seconden lelijk vind. Maar anderzijds, voor iets waar ik iedere 5 seconde vrolijk van word is het weer een steal. Hier kan geen witte heroïne tegenop denk ik zo.

Sowieso zijn de anoraks of anorakken van Woolrich Woolen Mills erg toch. Hou wel rekening met de maatvoering. Ik heb een Buffalo Check wollen versie van deze anorak liggen in een M en die is met mijn 80 kilo en 184 centimeters toch echt te klein. Dit geheel in tegenstelling tot het gemiddelde Amerikaanse label waarbij vaak een M nog ruim kan vallen. Fuck it. Ik kan je wel uitleggen hoe de maat valt van deze anorak, maar iets doet me vermoeden dat ik alleen sta iedere 5 seconde dat ik deze Multi Strip Anorak tof vind.

Woolrich-Woolen-Mills-Anorak

Tags from the story
,