adidas Country OG,

adidas Country OG Header

Of de verwassen look van deze retro uitgave de bedoeling is geweest of dat het slechts een productie fout is, ik durf het niet te zeggen. Maar juist die kreukels geven deze schoen een net wat meer vintage look, dan het gebruikelijk vergelen van de zolen en extra lijmresten smeren. De tactiek die Nike de afgelopen veelal heeft toegepast zeg maar.

Deze County OG is een van de eerdere trailrun schoenen. Dit was een cross country hardloop schoen. Tegenwoordig zie je de Country OG meer aan de voeten van townies en hoolies. En het is natuurlijk ook een prima schoen voor het verdedigen van je cluppie en het wegrennen voor de Bobbies. Prima te rocken onder een slim fit denim, Lacoste polo erop, Aquascutum cappie en schreeuwen voor je club. Zo gaan die dingen. Uiteraard spotte ik die schoen ook op voorraad bij het Engelse END. Die Engelsen hebben het gewoon goed begrepen, zo simpel is het.

adidas Country OG

Tags from the story