Alden Long Wing Brogue,

Alden Longwing Brogue Header Optie

Ja het is zomer, maar sorry het wordt vanzelf weer herfst en daarna winter. En om dan je voeten ook te kunnen voorzien van prima schoeisel zal je nu al even vooruit moeten denken. Leffot heeft een toffe order geplaatst bij Alden en je kan nu deze schoenen zelf ook pre-orderen. Dit om te zorgen dat jij in de herfst droge voeten houdt.

Hoe? Simpel. Alden maakt een Long Wing Brogue zoals alleen Alden dit kan. Vervaardigd van een lap zwaar geoliede Horween Chamois leder in de Tobacco kleur. De zool is een commando zool, die draagt bij aan droge voeten en ook nog eens extra grip. Deze combi van bovenwerk en zool geeft deze LWB van Alden een toffe rugged look, die prima gaat onder een chino of een denim. Rode sokken erin bam, je outfit wordt top. Nu nog even geniet van de zomer, dat dan weer wel.

Alden Long Wing Brogue

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Alden Long Wing Brogue,”