Alden x Leffot Cooney Boot,

Alden Leffot Cooney Boot Header Optie

Fuck, de hipsters met hun fancy health foods en shit hebben ook toegeslagen bij Alden. Deze collab van Alden en Leffot komt in hummus Suède. Nu moet ik zeggen dat de laatste keer dat ik hummus zag, de hummus niet zo donkerbruin was als deze Alden’s, maar toch.

De Cooney Boot van Alden is een schoen die eigenlijk bij iedere outfit prima gaat. Van een casual pak tot een raw denim en alles wat er tussen zit, je kan het matchen met deze schoenen. Door de brogue toe cap krijgt de schoen een iets formelere look dan de rugged look van bijvoorbeeld de Indy boot, maar doe me een lol en rock ze niet onder je business suits. Een toffe grijze flannel, een khaki katoenen, dat soort dingen. Op voorraad bij Leffot, die een waarschuwing hebben dat ze niet shippen naar buiten de States, maar een mail sturen helpt altijd wel.

Alden-x-Leffot-Cooney-Boot-Header

Tags from the story
,