Arternative Brisk Oxford Shirt,

Arternative Brisk Oxford Shirt Header

Kijk iedereen moet minstens één witte Oxford Cloth Button Down in de kast hebben hangen. Gewoon helemaal effen enzo. Dit is een van de must have basics in iedere garderobe voor iedere weldenkende man. Simpel feit.

Mocht je al een helemaal witte hebben hangen, dan is het tijd voor nog een helemaal witte. En mocht je die ook al hebben, dan wordt het tijd voor wat anders. Wat te denken van deze witte met een all over print van Arternative? Juist! Dit is een prima shirt voor al die momenten dat je denkt, kan ik wegkomen met een tee of niet. Bij twijfel kan het niet. Maar is wellicht je andere outfit overdressed. Nu weet ik dat de regel is, better overdressed.. maar je wil niet die lul zijn die overdressed is. Net als dat je niet de vis aan de pokertafel wilt zijn. Dus voor die momenten is dit shirt van Arternative echt prima. Sowieso is het Arternative, dus trendy als een mf. Rock hem op je verwassen zwarte denim, of je nieuwe rauwe zwarte denim. Of ieder willekeurige denim. Spierwitte sneakers eronder en bam. Stylish als een malle. Uiteraard scoor je Arternative gewoon bij Afura.

Arternative Brisk Oxford Shirt

 

Tags from the story
,