BEAMS Plus Unconstructed Blazer,

Beams Plus Blazer Header

Jawel laat het maar aan de bazen van BEAMS Plus over om met de perfecte zomerse blazer te komen. Unconstructed dingen, best vet. Aan fancy nautische details geen gebrek. Duidelijk dat de Take Ivy gewoon nog steeds het meest gelezen boek is bij de Japanse design afdelingen. En daar is helemaal niets mis mee.

Deze Blazer kan je halen bij Mr Porter, alwaar ze ook een matching short hebben om helemaal Nick Wooster te gaan. Maar de blazer kan ook prima op je blauwe chino of ieder willekeurige denim. Polo shirtje of Oxford Cloth Button Down eronder en bam. Die palmbomen pin op het revers kan je er overigens gewoon afhalen natuurlijk. Zo sprezza is niemand in Nederland toch?

Beams Plus Take Ivy Blazer

Tags from the story
, ,
0 replies on “BEAMS Plus Unconstructed Blazer,”