Edwin ED-80 Black Selvedge,

Edwin ED Black Selvedge Denim FB

Niet gek lang geleden was ik in de markt voor een zwarte selvedge denim. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Denham voor de Rivetto D’oro Razor. Puik broekie, helemaal niets mis mee. De fit is prima, de stof is perfect. Alles in orde. Die denim heeft alleen mijn mindset in zwart dragen helemaal veranderd. Normaal was ik hier helemaal niet van, maar deze broek heeft mij het licht laten zien.

Dus op zoek naar een extra zwarte denim. In mijn zoektocht vond ik deze ED-80 van Edwin. I know, Edwin moet je van houden en anders vindt je het helemaal kut. Ik kan het merk wel waarderen. En deze black on black selvedge versie van de ED-80 helemaal. In tegenstelling tot die Denham van me, zijn bij deze denim beide yarns, de warp en de weft, zwart gekleurd. De lichterpocket is voorzien van een mooi stukkie white listed selvedge. De prijs is niet eens heel gek voor deze denim die ik vond bij Stuarts London.

Edwin ED-80 Black Selvedge

Tags from the story
,