G-Star RAW Denim Shirt,

GSTAR Denim Shirt Header

Dat G-Star RAW blijft stiekem toch wel een vet label. Natuurlijk lang niet alles van G-Star kan mij echt bekoren. Maar zo af en toe hebben ze gewoon ernstig toffe items in de collectie zitten. Wat te denken van dit geruite denim shirt.

Dit is het Landoh shirt van G-Star. Een typisch Western Style achtig denim shirt met een twist. Normaal zijn geruite denim shirts gewone flannels, maar dit keer heeft G-Star besloten om een plaid van denim te maken. En het resultaat is best vet. De ruit doet niet denken aan een tafelkleed, integendeel. En vaak is dat wel het gevaar bij geruite shirts. Maar deze komt prima uit de verf. De rode lijn heeft wel wat weg van de rooie selvedge in je denim. Tof. Ook tof is dat je G-Star overal wel kan vinden, zo ook bij de Bijenkorf, waar ik dit shirt spotte.

GSTAR-Denim-Shirt

Tags from the story
,