Grenson Fred Next Level,

Grenson Triple Welt Fred Hand Painted Header

Dus Grenson dacht dat ze met wat nieuws moesten komen en brachten de Triple Welt. Dat spel speelde ze een stuk beter dan verwacht. En dus gooien ze hier nu nog even een schepje bovenop. Deze Grenson Fred is het nieuwe hoogtepunt in Engels handwerk van Grenson.

Deze schoen is een Grenson Fred zoals je die normaal ook weleens hier voorbij hebt zien komen. Maar dan komt deze met de Triple Welt zool, welke ook geen verdere introductie meer behoeft. Om deze uitgave nog wat specialer te maken hebben ze besloten deze met de hand bordeaux te verven. Gewoon omdat het kan. En jezus wat is het resultaat ernstig vet. De kleur is fucking nice geworden. Prima te rocken met een rauwe denim, een khaki chino of een grijze flannel. Uiteraard is ook deze Grenson schoen verkrijgbaar bij END.

Grenson Fred Triple Welt Hand Painted