Puma Disc Blaze Coastals,

Puma Disc Header

Puma en ik gaan niet zo lekker met elkaar. Er zijn maar weinig Puma’s die ik echt heel vet vind. Hetzelfde geldt overigens voor de Puma Disc Blaze. Die schoen heb (had) ik echt nog niet begrepen. Ik weet dat het een hype schoen is. Ik snap alleen niet waarom. Die gekke disc bovenop om je schoen mee te strikken, tsja leuk, maar niet mooi of zo. En een potje straatvoetbal kan je wel helemaal vergeten. Lekker de bal vol op de wreef nemen is een no go met deze sneaker.

En toch een item over de Puma Disc Blaze, hoe dan? Simpel. In deze colorway vind ik dit dus echt een mooie schoen. Die kleuren combo is gewoon tof. Veel wit, beetje roze, beetje blauw en dan die limpe zwarte disk. Gooi dan ook nog wat spikkels op het roze en bam je hebt een toffe schoen. Lekker bezig Puma. Ook tof dat deze nog niet door resellers gespot is en gewoon vriendelijk voor retail te kopen is bij East Dane.

Puma Disc Blaze Coastal

Tags from the story
,