Quoddy Toast Penny Loafer,

Quoddy Penny Loafer Toast Header

Die boots van gisteren waren too much voor, maar je bent wel op zoek naar iets Ivyaans?> Hier dan, check deze Quoddy Toast Suède Penny Loafers. De Penny Loafer Ivyaanser dan wat dan ook. Quoddy heeft deze echter een bescheiden twist gegeven.

In plaats van een lederen zool met hak, komt deze Penny Loafer op een gum camp zool. En die mix met dat lichte suède is verdomd lekker. De Penny Loafer van Quoddy kent een bescheiden beefroll, niet zo dik als die van Weejun of Oak Street, maar wel dik genoeg om de schoen een beetje te breken. Prima te rocken onder je short, sokloos uiteraard, en onder je slim fit rauwe denim met hoog opgerolde pijpen. Met of zonder sokken, dat staat helemaal vrij. Quoddy scoor je overigens bij Need Supply.

Quoddy Toast Penny Loafer

Tags from the story
, ,
0 replies on “Quoddy Toast Penny Loafer,”